- About SDG 1
- SDG 2.2.1: Campus food waste tracking
- SDG 2.2.2: Campus food waste
- SDG 2.3.1: Student food insecurity and hunger
- SDG 2.3.2: Students hunger interventions
- SDG 2.3.3: Sustainable food choices on campus
- SDG 2.3.4: Healthy and affordable food choices
- SDG 2.3.5: Staff hunger interventions
- SDG 2.4.1: Proportion of graduates in agriculture and aquaculture
- SDG 2.5.1: Access to food security knowledge
- SDG 2.5.2: Events for local farmers and food producers
- SDG 2.5.3: University access to local farmers and food producers
- SDG 2.5.4: Sustainable food purchases
Related Content
SDG 2.2.2: هدر الطعام في الحرم الجامعي
Nutrition Department
تُعد إدارة التغذية أحد الإدارات التابعة لوكالة الجامعة للشؤون المالية والفنية، ويتولى الإشراف الكامل على خدمات التغذية الرئيسية للطلاب وما يُقدَّم في منافذ التغذية المختلفة (مثل المطاعم، والمقاهي، وآلات البيع الذاتي)، بالإضافة إلى الإشراف على خدمات الطعام المقدمة في فعاليات الجامعة وأنشطتها الطلابية.
Goal-related news
No results.
Goal-related tweets
No results.
Goal-related files
No results.
SDG 2.2.2: Campus food waste
- About SDG 1
- SDG 2.2.1: Campus food waste tracking
- SDG 2.2.2: Campus food waste
- SDG 2.3.1: Student food insecurity and hunger
- SDG 2.3.2: Students hunger interventions
- SDG 2.3.3: Sustainable food choices on campus
- SDG 2.3.4: Healthy and affordable food choices
- SDG 2.3.5: Staff hunger interventions
- SDG 2.4.1: Proportion of graduates in agriculture and aquaculture
- SDG 2.5.1: Access to food security knowledge
- SDG 2.5.2: Events for local farmers and food producers
- SDG 2.5.3: University access to local farmers and food producers
- SDG 2.5.4: Sustainable food purchases